Інтенсифікація процесів зброджування сусла шляхом активації спиртових дріжджів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для зброджування сусла високих концентрацій велике значення має фізіолого-біохімічна активність дріжджів. Використання нових рас дріжджів оптимізація їх культивування дозволяє підвищити вихід спирту та покращити його якість. Повноцінне азотне живлення є важливим фактором регулювання процесів розмноження дріжджів і їх фізіологічної активності. For the fermentation of wort of high concentrations is of great importance, physiological and biochemical activity of the yeast. The use of new races of yeast optimization of cultivation allows to increase the alcohol yield and improve its quality. Full nitrogen nutrition is an important factor in the regulation of processes of reproduction of yeasts and their physiological activity.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, інтенсифікація, дріжджі, сусло, wort, intensification, yeast

Бібліографічний опис

Інтенсифікація процесів зброджування сусла шляхом активації спиртових дріжджів / Ганна Савчук, Світлана Ковальчук, Роман Кириленко, Тетяна Мудрак // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 227-228.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced