Інтенсифікація процесів зброджування сусла шляхом активації спиртових дріжджів
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для зброджування сусла високих концентрацій велике значення має фізіолого-біохімічна активність дріжджів. Використання нових рас дріжджів оптимізація їх культивування дозволяє підвищити вихід спирту та покращити його якість.
Повноцінне азотне живлення є важливим фактором регулювання процесів розмноження дріжджів і їх фізіологічної активності.
For the fermentation of wort of high concentrations is of great importance, physiological and biochemical activity of the yeast. The use of new races of yeast optimization of cultivation allows to increase the alcohol yield and improve its quality.
Full nitrogen nutrition is an important factor in the regulation of processes of reproduction of yeasts and their physiological activity.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, інтенсифікація, дріжджі, сусло, wort, intensification, yeast
Бібліографічний опис
Інтенсифікація процесів зброджування сусла шляхом активації спиртових дріжджів / Ганна Савчук, Світлана Ковальчук, Роман Кириленко, Тетяна Мудрак // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 227-228.