Оптимізація процесу замочування та пророщування солоду із гречки

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для досягнення бажаного рівня оптимізації процесу замочування та пророщування зерна гречки, у технології солоду вважається доцільним змінювати тривалість, режим замочування та пророщування, зміну температури, додавання дезінфектантів, якщо потрібно, та підбирати режим сушіння солоду, які б повністю відображали бажаний хімічний склад солоду та відповідність показникам, не виключаючи скорочення процесу його отримання. To achieve the desired level of optimization of process of soaking and germination of buckwheat grain in the technology of malt is considered appropriate to change the duration, mode soaking and germination, temperature change, addition of disinfectants, if necessary, and to choose the mode of drying the malt, which would fully reflect the desired chemical composition malt and compliance indicators, not excluding the reduction process of its receipt.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, оптимізація, солод, гречка, optimization, malt, buckwheat

Бібліографічний опис

Бобкова, Ю. Оптимізація процесу замочування та пророщування солоду із гречки / Юлія Бобкова, Валентина Кошова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 213.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced