Дослідження впливу ферментних препаратів на якість рожевих столових виноматеріалів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Ферментативний каталіз у виноробстві на сьогоднішній день є одним із найбільш перспективних та економічно вигідних технологічних прийомів,направлений на збільшення виходу сусла, покращення стабільності вина і отримання вин з яскравим кольором та ароматом, що є актуальним при виробництві рожевих столових вин. Метою даної роботи є дослідження впливу пектолітичних ферментних препаратів (ФП) з побічною β-глюкозидазною активністю на якість рожевих столових виноматеріалів. Enzymatic catalysis in the wine industry today is one of the most promising and cost-effective technological methods aimed at increasing yield of wort, the improvement of stability of the wine and obtaining wines with bright color and aroma that is vital in the production of rosé table wines. The aim of this work is to study the influence pectina enzyme preparations (FP) with the side β-glucosidase activity on the quality of the pink table wine materials.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ферментні препарати, каталіз, виноматеріал, enzymes, catalysis, wine material

Бібліографічний опис

Бабенко, Л. Дослідження впливу ферментних препаратів на якість рожевих столових виноматеріалів / Ліна Бабенко, Марина Білько // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 210.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced