Застосування математичного пакету MathCAD при проектування продуктів харчування

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній роботі розглянуті можливості інформаційних технологій при моделювання рецептурного складу продукту. В данной работе рассмотрены возможности информационных технологий при моделирование рецептурного состава продукта. In this paper, the capabilities of information technology in the modeling of the prescription product.

Опис

Ключові слова

рецептурний склад, математичний пакет MathCAD, моделювання, математический пакет MathCAD, моделирование, рецептурный состав, recipe composition, mathematical package MathCAD, modelling, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

Бібліографічний опис

Сєдих, О. Л. Застосування математичного пакету MathCAD при проектування продуктів харчування / О. Л. Сєдих // Інформаційні технології в культурі, мистецтві, освіті, науці, економіці та бізнесі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – К. : КНУКіМ, 2016. – Ч. 1. - С. 312-318.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced