Застосування математичного пакету MathCAD при проектування продуктів харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній роботі розглянуті можливості інформаційних технологій при моделювання рецептурного складу продукту. В данной работе рассмотрены возможности информационных технологий при моделирование рецептурного состава продукта. In this paper, the capabilities of information technology in the modeling of the prescription product.

Опис

Бібліографічний опис

Сєдих, О. Л. Застосування математичного пакету MathCAD при проектування продуктів харчування / О. Л. Сєдих // Інформаційні технології в культурі, мистецтві, освіті, науці, економіці та бізнесі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – К. : КНУКіМ, 2016. – Ч. 1. - С. 312-318.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в