Застосування математичного пакету MathCAD при проектування продуктів харчування
Файли
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі розглянуті можливості інформаційних технологій при моделювання рецептурного складу продукту. В данной работе рассмотрены возможности информационных технологий при моделирование рецептурного состава продукта. In this paper, the capabilities of information technology in the modeling of the prescription product.
Опис
Ключові слова
рецептурний склад, математичний пакет MathCAD, моделювання, математический пакет MathCAD, моделирование, рецептурный состав, recipe composition, mathematical package MathCAD, modelling, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки
Бібліографічний опис
Сєдих, О. Л. Застосування математичного пакету MathCAD при проектування продуктів харчування / О. Л. Сєдих // Інформаційні технології в культурі, мистецтві, освіті, науці, економіці та бізнесі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – К. : КНУКіМ, 2016. – Ч. 1. - С. 312-318.