Особливості структури пектину, виділеного з білокачаної капусти

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НУХТ

Анотація

Вивчено капусту, як джерело харчових волокон, в тому числі , пектину, наведено порівняльні аналітичні характеристики бурякового, яблучного, цитрусового пектинів з капустяним. Досліджено особливості будови капустяного пектину за допомогою методу ІЧ-спектроскопії
Gabbage vegetables have been studied as raw material for pectin. Comparative characteristics of the beet, apple and citrus pectin are given. The structural features of cabbage pectin were investigated using IR-spectrography method. Key words: pectin, dietary fiber, acetyl and carboxyl groups.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, пектин, pectin, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра харчової хімії, карбоксильні і ацетильні групи, dietary fiber, acetyl and carboxyl groups

Бібліографічний опис

Особливості структури пектину, виділеного з білокачаної капусти / А. І. Українець, І. О. Крапивницька, Т. Я. Харітон, Н. Г. Харітон // Харчова промисловість. - К., 2011. - Вип. 10. - С. 26-29.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced