Особливості застосування інтелектуальних систем при керуванні технологічними комплексами харчової промисловості
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Технологічні комплекси харчової промисловості є складними технологічними об’єктами, які характеризуються багатоцільовою поведінкою, причому пріоритетність цілей і згортка критеріїв, що відображують цілі, є змінними і залежними від обстановки, яка склалася в поточний момент функціонування. В таких умовах значно знижується ефективність управління через велику розмірність задачі синтезу керуючої дії в реальному масштабі часу. Technological complex food processing are complex technological objects that are characterized by multi-purpose behavior, and priority goals and convolution of criteria that reflect the goals are variable and dependent on the situation prevailing in the current operation. In such circumstances, greatly reduced management efficiency through a large dimension synthesis problem management actions in real time.
Опис
Ключові слова
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка, керування технологічними комплексами, інтелектуальні системи, харчова промисловість, management of technological complexes, Food Industry, intelligent systems
Бібліографічний опис
Смітюх, Я. В. Особливості застосування інтелектуальних систем при керуванні технологічними комплексами харчової промисловості / Я. В. Смітюх // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 25 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 86.