Задача реінжинірингу обліку та розподілу сировини в мережі підприємств ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи є проведення аналізу та виявлення особливостей діяльності закладів ресторанного господарства з метою пошуку шляхів удосконалення обліку та розподілу сировини.

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, реінжиніринг, облік сировини, розподіл сировини, распределение сырья, ресторанное хозяйство, реинжиниринг, учет сырья, distribution of raw materials, restaurant management, reengineering, material accounting

Бібліографічний опис

Кононова, В. О. Задача реінжинірингу обліку та розподілу сировини в мережі підприємств ресторанного господарства / В. О. Кононова, Л. Г. Загоровська // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 25 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 182.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced