Розробка збалансованої системи показників при управлінні матеріальними запасами підприємства

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сучасна економічна ситуація в країні зумовлює використання українськими підприємствами харчової промисловості сучасних підходів, інструментів та методів управління, що дозволяють узгоджувати різні стратегічні задачі з поточними показниками діяльності, для забезпечення їх конкурентоспроможності на внутрішньому та зовнішніх ринках. The current economic situation makes use of Ukrainian food enterprises of modern approaches, tools and management techniques that allow you to coordinate the various strategic objectives of the current performance indicators to ensure their competitiveness in domestic and foreign markets.

Опис

Ключові слова

кафедра обліку і аудиту, збалансована система показників, матеріальні запаси, стратегічна карта, balanced scorecard, inventories, strategic map

Бібліографічний опис

Овдій, О. В. Розробка збалансованої системи показників при управлінні матеріальними запасами підприємства / О. В. Овдій // Управління сучасним підприємством : матеріали ІХ-ї Міжнародої науково-практичної конференції, 25–26 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 135–138.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced