Спосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною (Патент на корисну модель № 70330)
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною, який включає підготовку молока, його ультрафільтрацію, резервування молочного концентрату, підігрівання, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження, фасування, заквашування, пакування, маркування, сквашування, охолодження, дозрівання, реалізацію, який відрізняється тим, що перед гомогенізацією в молочний концентрат вносять суміш білкового концентрату та клітковини в кількості 5-10 % до маси молочного концентрату, причому суміш білкового концентрату, отриманого з пермеату його ультрафільтрацією та клітковини в кількості 2-4 % до маси суміші піддають тепловій обробці.
Опис
Ключові слова
сир м'який з клітковиною, молочний концентрат, клітковина, soft cheese with fiber, milk concentrate, cellulose, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 70330 UA, МПК А23С 23/00 (2012.01) Спосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною / Грек О. В., Тимчук А. В., Нємчик Т. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201112906 ; заявл. 02.11.2011 ; опубл. 11.06.2012, Бюл. № 11, 2012 р.