Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена актуальним проблемам кондитерської промисловості –удосконаленню технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання. Вивчено функціонально-технологічні властивості різних видів модифікованого крохмалю. Встановлено, що при розробці та удосконаленні технології виробництва бісквітних напівфабрикатів доцільно використовувати модифікований крохмаль холодного набухання.
The diesis is devoted to actual problems of confectionery industry - improving technology' of semi-finished biscuits using modified starches" types of cold swelling. There were studied functional and technological properties of different types of modified starches. It was found out that by die development and improvement of production technology of semi-finished biscuits is advisable to use cold swelling modified starches.
Опис
Ключові слова
ацетильований дикрохмальфосфату, гідрокснпропил дикрохмальфосфату, бісквітні напівфабрикати, модифікований крохмаль холодного набухання, hidroksypropyl distarchpkospkate, acetylated distarckphospkate, sponge cake, cold swelling modified starch
Бібліографічний опис
Стрілець, І. П. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Стрілець Ірина Петрівна ; НУХТ. - К., 2016. - 21 с.