Гарячі солодкі страви спеціального призначення
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сьогодення диктує нагальне питання з можливості поєднання якісного оздоровчого харчування в умовах реалій закладів ресторанного господарства, у яких відсутній широкий асортимент страв, систем спеціального призначення (для людей, які потребують особливого раціону харчування). Present dictates the urgent question of how to match food quality in terms of health institutions realities restaurant business, which is not a wide range of dishes of special purpose (for people who need a special diet).
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарячі солодкі страви, оздоровчого харчування, модифікований крохмаль, фондан, hot sweet dishes, health food, modified starch, fondan, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дудкіна, О. О. Гарячі солодкі страви спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 39-40.