Розроблення практичних рекомендацій щодо поліпшення стану повітря хлібопекарських підприємств
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі проведено дослідження умов праці на підприємствах хлібопекарської промисловості за фактором впливу на працюючих пилу, що утворюється при різних етапах технологічного процесу. Вирішення питань підтримання нормованих значень санітарно-гігієнічних умов у виробничому приміщенні дозволяє поліпшити умови праці виробничого персоналу.
This paper the research working conditions at the plants for the baking industry factors influencing the working of dust formed during different stages of the process. Addressing normalized values to maintain sanitary conditions in production facilities can improve the working conditions of personnel.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, умови праці, working conditions, робоче місце, workplace, повітря робочої зони, air of working area, пил, dust
Бібліографічний опис
Гетьман І. А. Розроблення практичних рекомендацій щодо поліпшення стану повітря хлібопекарських підприємств / І. А. Гетьман, Н. В. Володченкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 10–13 квітня 2016. – Київ : НУХТ. – Ч. II. – С. 371.