Розроблення практичних рекомендацій щодо поліпшення стану повітря хлібопекарських підприємств

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі проведено дослідження умов праці на підприємствах хлібопекарської промисловості за фактором впливу на працюючих пилу, що утворюється при різних етапах технологічного процесу. Вирішення питань підтримання нормованих значень санітарно-гігієнічних умов у виробничому приміщенні дозволяє поліпшити умови праці виробничого персоналу. This paper the research working conditions at the plants for the baking industry factors influencing the working of dust formed during different stages of the process. Addressing normalized values to maintain sanitary conditions in production facilities can improve the working conditions of personnel.

Опис

Ключові слова

кафедра екології та екоменеджменту, умови праці, working conditions, робоче місце, workplace, повітря робочої зони, air of working area, пил, dust

Бібліографічний опис

Гетьман І. А. Розроблення практичних рекомендацій щодо поліпшення стану повітря хлібопекарських підприємств / І. А. Гетьман, Н. В. Володченкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 10–13 квітня 2016. – Київ : НУХТ. – Ч. II. – С. 371.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced