Отримання фосфоліпідів для харчових продуктів оздоровчого призначення

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Фосфоліпіди виконують важливі функції у живому організмі: входять до складу клітинних мембран та, утворюючи ліпопротеїнові комплекси, беруть участь у перенесені речовин через мембрану, у впізнаванні гормонів чи інших біологічно-активних речовин і відіграють регуляторну функцію; також є джерелом фосфору для синтезу енергогенних сполук тощо. Phospholipids play important functions in living organisms: part of the cell membranes, forming lpoperation complexes, participate in the transferred substances through the membrane in the recognition of hormones or other biologically active substances and play a regulatory function; it is also a source of phosphorus for the synthesis of energyagency compounds and the like.

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, фосфоліпіди, фосфоліпідна емульсія, екстрагування фосфоліпідів, харчові продукти оздоровчого призначення, phospholipids, phospholipid emulsion, extraction of phospholipids, foods recreational purposes

Бібліографічний опис

Романовська, Т. І. Отримання фосфоліпідів для харчових продуктів оздоровчого призначення / Т. І. Романовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 92-93.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced