Отримання і дослідження овочевих порошків з метою ароматизації натуральними джерелами аромату
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Прогнозування перспектив розвитку кондитерської галузі свідчить про збільшення ароматизованої продукції. У виробництві печива використовують переважно ароматизатори хімічно синтезовані, натуральні джерела аромату, окрім природного походження, мають оздоровчу користь за багатьма біологічними показниками.
Forecasting the prospects of the confectionery industry shows an increase in flavored products. In the production of cookies used primarily chemically synthesized flavors, natural flavor sources other than natural origin, have recreational benefits in many biological parameters.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, овочеві порошки, ароматизація, джерела аромату, vegetable powders, aromatization, flavor source
Бібліографічний опис
Мольченко, Я. А. Отримання і дослідження овочевих порошків з метою ароматизації натуральними джерелами аромату / Я. А. Мольченко, Н. Е. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 101-103.