Перехідні процеси в вакуумних технологіях стабілізації продукції

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У публікації наведена інформація щодо термодинамічних і енергетичних параметрів зневоднення овочевих культур за вакуумування оброблюваних середовищ. The article presents information regarding the thermodynamic features of the processes of dehydration vegetable- fruit products.

Опис

Ключові слова

термодинаміка, рівновага, перехідний процес, equilibrium, transient, thermodynamic, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Гонта, І. А. Перехідні процеси в вакуумних технологіях стабілізації продукції / І. А. Гонта, В. М. Гіджеліцький, І. Ф. Максименко // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 89-93.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced