Перехідні процеси в вакуумних технологіях стабілізації продукції
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У публікації наведена інформація щодо термодинамічних і енергетичних параметрів зневоднення овочевих культур за вакуумування оброблюваних середовищ. The article presents information regarding the thermodynamic features of the processes of dehydration vegetable- fruit products.
Опис
Ключові слова
термодинаміка, рівновага, перехідний процес, equilibrium, transient, thermodynamic, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Гонта, І. А. Перехідні процеси в вакуумних технологіях стабілізації продукції / І. А. Гонта, В. М. Гіджеліцький, І. Ф. Максименко // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 89-93.