Кафедра процесів i апаратів харчових виробництв НУХТ. Досягнення наукової школи професора В. М. Стабнікова

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Показано важливу роль співробітників кафедри, послідовників наукової школи професора В.М. Стабнікова «Теорія і практика процесів масообміну в харчових виробництвах» у створенні і розвитку науки «Процеси і апарати харчових виробництв», як теоретичної основи харчових технологій.

Опис

Ключові слова

кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, наукова школа, масообмін, оновлення поверхні контакту фаз, scientific school faculty, mass transfer, updating of phases contact surface

Бібліографічний опис

Кафедра процесів i апаратів харчових виробництв НУХТ. Досягнення наукової школи професора В. М. Стабнікова / О. С. Марценюк, О. Ю. Шевченко, І. Ф. Малежик, В. Л. Зав’ялов // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 78-84.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced