Кафедра процесів i апаратів харчових виробництв НУХТ. Досягнення наукової школи професора В. М. Стабнікова
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показано важливу роль співробітників кафедри, послідовників наукової школи професора В.М. Стабнікова «Теорія і практика процесів масообміну в харчових виробництвах» у створенні і розвитку науки «Процеси і апарати харчових виробництв», як теоретичної основи харчових технологій.
Опис
Ключові слова
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, наукова школа, масообмін, оновлення поверхні контакту фаз, scientific school faculty, mass transfer, updating of phases contact surface
Бібліографічний опис
Кафедра процесів i апаратів харчових виробництв НУХТ. Досягнення наукової школи професора В. М. Стабнікова / О. С. Марценюк, О. Ю. Шевченко, І. Ф. Малежик, В. Л. Зав’ялов // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 78-84.