Аналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництві
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано склад мікрофлори зразків кукурудзи з різних регіонів України. Проведено дослідження впливу попереднього інфрачервоного (14) оброблення кукурудзи на мікробіологічну чистоту зерна. Встановлено, що поєднання 14- оброблення разом з низькотемпературним розварюванням дає змогу значно зменшити мікробіологічну забрудненість зерна кукурудзи в процесі виробництва етилового спирту з крохмалевмісної сировини.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ІЧ-оброблення, низькотемпературне розварювання, зернова сировина, мікрофлора, спиртове виробництво, low temperature rarefaction, treatment by infra-red radiation, ethanol production, microflora, grain raw material
Бібліографічний опис
Аналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництві / Д. О. Ткаченко, П. Л. Шиян, В. С. Зубченко, Р. Б. Косів // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 17-22.