Застосування порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробів
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто доцільність використання порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробів для підвищення харчової цінності продукції. Встановлено вплив порошку з ягід ожини на структурно-механічні та органолептичні показники якості бісквітного та пісочного напівфабрикатів.
Опис
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, мучные кондитерские изделия, рastry products, порошок з ягід ожини, порошок из ягод ежевики, berries blackberry powder, бісквітний напівфабрикат, бисквитный полуфабрикат, sponge cake mix, пісочний напівфабрикат, песочный полуфабрикат, cake mix sand, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Застосування порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробів / О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко, І. М. Медвідь, А. М. Противень // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. - № 12. – С. 10-14.