Шляхи підвищення точності дозування сипкої харчової продукції дозаторами дискретної дії

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі аналізу факторів, що впливають на точність дозування сипкої продукції, виділено два основні шляхи її підвищення: конструкційний та технологічний. Запропоновано та обґрунтовано ефективність трубчато- телескопічного стаканчикового дозатора, що реалізує роздільно-порційний об’ємний спосіб.

Опис

Ключові слова

кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, сипка харчова продукція, дозатори дискретної дії, точність дозування, сыпучей пищевой продукции, дозаторы дискретного действия, точность дозирования, bulk food products, discrete doses, precision dosing

Бібліографічний опис

Павлюк, А. В. Шляхи підвищення точності дозування сипкої харчової продукції дозаторами дискретної дії / А. В. Павлюк, О. М. Гавва, А. В. Деренівська // Новітні технології пакування : матеріали доповідей ХV науково-практичної конференції молодих вчених. – Київ, 2016. – С. 48-51.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced