Значення води для приготування їжі
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У результаті дослідження виявилось, що в цілому водопровідна вода на підприємствах відповідає прийнятим санітарним нормам, хоча деякі проблеми все таки існують. В більшості зразків (в 7-х з 8-х відібраних) було визначене різне відхилення від стандартного значення загальної твердості води, а в одному зразку було визначено наявність нітратів, що робить воду непридатною для споживання.
Description
Citation
Максімова, І. М. Значення води для приготування їжі / І. М. Максімова, І. Л. Корецька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 21-22.