Наукове обґрунтування доцільності використання насіння овочевих культур для виробництва м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На сьогодні у харчовій галузі відзначається тенденція щодо створення нової харчової продукції, основою якої є системний підхід та врахування багатьох чинників: медико-біологічних, технологічних, соціальних, економічних. Today, the food industry there is a tendency to create new food products, which is the basis of a systematic approach and consideration of many factors: biomedical, technological, social and economic.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, насіння овочевих культур, м’ясні продукти, харчування військовослужбовців, vegetable seeds, meat products, food military

Бібліографічний опис

Мошенська, Л. В. Наукове обґрунтування доцільності використання насіння овочевих культур для виробництва м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців / Л. В. Мошенська, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 26.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced