Пророщене насіння соняшнику як джерело сполук антиоксидантної дії

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Насіння соняшнику широко використовується у харчовій промисловості як в Україні, так і у світі. Однак, з даного виду сировини майже не отримують такий цінний продукт, як пророщене насіння, хоча він має надзвичайний потенціал. Sunflower seeds are widely used in the food industry both in Ukraine and in the world. However, this type of material hardly get such a valuable product as germinated seeds, although it has enormous potential.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, пророщене насіння соняшнику, антиоксидантна дія, харчова та біологічна цінність, germinated sunflower seeds, antioxidative effect, food and biological value

Бібліографічний опис

Ясінська, І. Л. Пророщене насіння соняшнику як джерело сполук антиоксидантної дії / І. Л. Ясінська, В. Д. Іванова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 44.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced