Пророщене насіння соняшнику як джерело сполук антиоксидантної дії
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Насіння соняшнику широко використовується у харчовій промисловості як в Україні, так і у світі. Однак, з даного виду сировини майже не отримують такий цінний продукт, як пророщене насіння, хоча він має надзвичайний потенціал. Sunflower seeds are widely used in the food industry both in Ukraine and in the world. However, this type of material hardly get such a valuable product as germinated seeds, although it has enormous potential.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, пророщене насіння соняшнику, антиоксидантна дія, харчова та біологічна цінність, germinated sunflower seeds, antioxidative effect, food and biological value
Бібліографічний опис
Ясінська, І. Л. Пророщене насіння соняшнику як джерело сполук антиоксидантної дії / І. Л. Ясінська, В. Д. Іванова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 44.