Дослідження харчової продукції з пробіотичними властивостями

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В останні роки значно розширилась сфера виробництва збагачених пробіотичних молочних продуктів масового призначення на основі культур молочнокислих та біфідобактерій. In recent years, significantly expanded the scope of production of probiotic-enriched dairy mass assignment based on cultures of lactic acid and bifidobacteria.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, харчова продукція, пробіотичні властивості, кисломолочні продукти, food products, probiotic properties, dairy products

Бібліографічний опис

Курпілянська, К. В. Дослідження харчової продукції з пробіотичними властивостями / К. В. Курпілянська, Л. Ю. Арсеньєва // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 48.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced