Використання борошна з біоактивованого зерна сочевиці у виробництві борошняних виробів
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Провідне значення для нормальної життєдіяльності людини має достатнє надходження повноцінних білків у складі добових раціонів. Білки приймають участь в обмінних процесах та забезпеченні організму енергією на відтворення основних структур та речовин.
The leading values for normal human life has adequate intake of high-grade protein in the composition of daily rations. The proteins involved in metabolic processes and providing the body with energy for reproduction of structures and materials.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, біоактивоване зерно сочевиці, борошняні вироби, біологічна цінність продукції, bio activated grain lentils, pastry, biological value of the products
Бібліографічний опис
Сорокіна, К. О. Використання борошна з біоактивованого зерна сочевиці у виробництві борошняних виробів / К. О. Сорокіна, С. І. Усатюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 53.