Розроблення нових видів кисломолочних напоїв, збагачених рослинною сировиною для використання у закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кисломолочні напої належать до найбільш цінних продуктів у харчовому і біологічному відношенні та рекомендовані для щоденного споживання людиною. Особливо перспективним напрямком є комбінування молочної продукції із сировиною рослинного походження. Sour milk drinks are among the most valuable products in the food and biological terms and recommended daily human consumption. Particularly promising area is the combination of milk products with raw materials of plant origin.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, заклади ресторанного господарства, кисломолочні напої, рослинна сировина, institutions restaurant industry, milk drinks, herbs

Бібліографічний опис

Гойко, І. Ю. Розроблення нових видів кисломолочних напоїв, збагачених рослинною сировиною для використання у закладах ресторанного господарства / І. Ю. Гойко, Т. В. Бербушенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 66–68.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced