Визначення факторів впливу на подовження терміну зберігання фітосиропів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Однією з задач виробництва фітосиропів є подовження терміну зберігання. Для подовження терміну зберігання виробники можуть замінювати цукровий сироп на інвертний сироп або сорбіт, використовувати природні консерванти: сорбінову або лимонну кислоту, а також проводити пастеризацію. One of the tasks of production phytosyrup is the extension of the deposit. To prolong the shelf life manufacturers can replace sugar syrup to invert syrup or sorbitol, use natural preservatives: sorbic acid or citric and conduct pasteurization.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, термін зберігання, фітосиропи, заміна цукру, інвертний цукор, expiration date, the herbal syrups, replacement of sugar, invert sugar

Бібліографічний опис

Никифорук, І. В. Визначення факторів впливу на подовження терміну зберігання фітосиропів / І. В. Никифорук, К. А. Науменко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 69.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced