Перспективи використання насіння льону в технологіях продукції ресторанного господарства
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним з пріоритетних напрямів розвитку технологій ресторанного господарства є створення продукції для системи здорового харчування за рахунок розширення асортименту страв, що володіють функціональними властивостями. В якості джерел фізіологічно функціональних інгредієнтів доцільно використовувати натуральні вторинні ресурси рослинного походження, серед яких великий інтерес представляє насіння льону. One of the priority areas of technologies restaurant industry is the creation of products for healthy food system by expanding the range of foods that have functional properties. As sources physiologically functional ingredients appropriate to use natural herbal secondary resources, including great interest flax seeds.
Опис
Ключові слова
продукція ресторанного господарства, здорове харчування, насіння льону, products restaurant industry, Healthy Eating, linseed
Бібліографічний опис
Краєвська, С. П. Перспективи використання насіння льону в технологіях продукції ресторанного господарства / С. П. Краєвська, А. В. Вінк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 123-125.