Розроблення способу виробництва пшеничного хліба з додаванням насіння соняшнику та порошку імбиру
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Порівняння фізико-хімічних властивостей традиційного та збагаченого хліба показало, що пористість зразку з додаванням вища на 4%, а вологість та кислотність відповідають нормам. В порівнянні з контролем збагачені вироби мають більш приємний смак та аромат, колір м'якушки виробу жовтуватий.
Comparison of physical and chemical properties of traditional and enriched bread showed that the porosity of the sample with the addition of 4% higher and the humidity and acidity meet the standards. Compared with the control of fortified products have a pleasant taste and aroma, color yellow crumb product.
Опис
Ключові слова
імбир, пшеничний хліб, насіння соняшнику, sunflower seeds, ginger, wheat bread
Бібліографічний опис
Кутна, А. І. Розроблення способу виробництва пшеничного хліба з додаванням насіння соняшнику та порошку імбиру / А. І. Кутна, Т. А. Мартиненко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 130–132.