Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу проводиться дослідження можливості використання сучасної фітосировини в якості рослинних барвників при виробництві кулінарних виробів. The Department of Food Technology and restaurant business is to study the possibility of using modern fitosyrovyny as vegetable dyes in the production of food products.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, пряно-ароматична сировина, харчові продукти, натуральні барвники, aromatic raw materials, food, natural dyes

Бібліографічний опис

Зозулінська, Я. В. Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктів / Я. В. Зозулінська, І. Л. Корецька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 164.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced