Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктів
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу проводиться дослідження можливості використання сучасної фітосировини в якості рослинних барвників при виробництві кулінарних виробів. The Department of Food Technology and restaurant business is to study the possibility of using modern fitosyrovyny as vegetable dyes in the production of food products.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, пряно-ароматична сировина, харчові продукти, натуральні барвники, aromatic raw materials, food, natural dyes
Бібліографічний опис
Зозулінська, Я. В. Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктів / Я. В. Зозулінська, І. Л. Корецька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 164.