Перспективи використання заквасок при виробництві хліба

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Основних напрямків досліджень є виробництво продуктів підвищеної харчової цінності, які призначені для зниження ризику впливу шкідливих речовин, а також для зміцнення захисних функцій організму. Main research areas are production of high nutritional value that are designed to reduce the risk of exposure to harmful substances, and to strengthen the protective functions.

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, виробництво хліба, здорове харчування, закваска, leaven, Healthy Eating, bread

Бібліографічний опис

Карпенко, Т. С. Перспективи використання заквасок при виробництві хліба / Т. С. Карпенко, Т. А. Сильчук // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 165-166.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced