Використання олії з виноградних кісточок у технологіях ресторанної продукції

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Застосування біологічно цінної виноградної олії, багатої фітонутрієнтами рослинної сировини, дозволяє підвищити біологічну цінність кулінарної продукції, удосконалити та розробити нові технології функціональної ресторанної продукції, підвищити засвоєння страв організмом, поліпшити органолептичні показники та споживчі властивості. The use of biologically valuable grape oil, rich in phytonutrients plant material can increase the biological value of culinary products, improve technology and develop new functional restaurant products, improve the assimilation of food by the body, improve the organoleptic and consumer properties.

Description

Citation

Шкабура, С. С. Використання олії з виноградних кісточок у технологіях ресторанної продукції / С. С. Шкабура, О. М. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 174-175.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By