Спільне використання рослинного та тваринного білків

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На нашу думку, існує лише одна можливість отримати весь набір необхідних білків без їжі тваринного походження. Це досягається шляхом ретельного поєднання рослинних білків. In our opinion, there is only one opportunity to get the whole set of necessary protein without eating animal products. This is achieved through a careful combination of plant proteins.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, тваринний білок, харчові продукти, рослинний білок, animal protein, food, vegetable protein

Бібліографічний опис

Гладчук, О. М. Спільне використання рослинного та тваринного білків / О. М. Гладчук, І. Л. Корецька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 205-206.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced