Інноваційна технологія виробництва спирту з крохмалевмісної сировини

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертація присвячена удосконаленню технології виробництва спирту з крохмалевмісної сировини. The thesis is devoted to the improvement of alcohol technology production from raw materials.

Опис

Ключові слова

кислотостійкі ферментні препарати, фільтрат барди, сухі речовини, thin stillage, dry matter, acid enzymes

Бібліографічний опис

Боярчук, Я. А. Інноваційна технологія виробництва спирту з крохмалевмісної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.05 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв» / Боярчук Ярослав Андрійович. – К., 2016. – 24 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced