Тенденції розвитку ринку консервованих овочів та фруктів в Україні

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Важливою частиною раціону харчування людини становлять овочі та фрукти, оскільки вони є джерелом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо. An important part of the human diet are fruits and vegetables because they are a source of vitamins, minerals, dietary fiber and more.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, харчування людини, консервовані овочі, консервовані фрукти, human nutrition, canned vegetables, canned fruit

Бібліографічний опис

Рябованова, В. А. Тенденції розвитку ринку консервованих овочів та фруктів в Україні / В. А. Рябованова, Н. Б. Аннєнкова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 105.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced