Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Модернізація пристрою для термічного оброблення ковбасних виробів дозволяє запобігти втрат продукту, не допустити зморщення ковбасної оболонки, покращити якісні показники ковбасних виробів. Modernization device for thermal treatment of sausage products to prevent product loss and prevent shrinkage sausage casing, improve quality indicators of sausages.

Опис

Ключові слова

кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, термічна обробка, ковбасні вироби, обладнання, sausages, equipment, heat treatment

Бібліографічний опис

Бабанов, І. Г. Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів / І. Г. Бабанов, С. Д. Беседа, О. І. Бабанова // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 87.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced