Мінеральні речовини у технології хлібобулочних виробів для людей похилого віку
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Раціональне харчування людей похилого віку потребує створення асортименту продуктів, нутрієнтно адекватних специфіці їх потреб. Слід пам’ятати, що своєчасна організація геродієтичного харчування може зменшити кількість найпоширеніших захворювань цієї групи населення, таких, як цукровий діабет, захворювання опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, органів зору, серцево-судинних.
Nutrition older people requires the creation of product assortment, nutrient adequate to their specific needs. It should be remembered that the timely organization gerodietichnogo supply can reduce the number of common diseases in this population, such as diabetes mellitus, diseases of the musculoskeletal system, gastrointestinal tract, eyes, cardiovascular.
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, хлібобулочні вироби, мінеральні речовини, люди похилого віку, bakery products, mineral substances, old people
Бібліографічний опис
Кравченко, А. В. Мінеральні речовини у технології хлібобулочних виробів для людей похилого віку / А. В. Кравченко, Т. О. Васильченко, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 147.