Склад морозива вершкового (Патент на корисну модель № 106869)
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад морозива вершкового містить сухий знежирений молочний залишок, молочний жир, стабілізатор, глюкозно-фруктозний сироп, патоку та воду.
The composition of ice cream contains fat dry milk residue milk fat, stabilizer, glucose-fructose syrup, molasses and water.
Опис
Ключові слова
морозиво, вершкове, ice cream, cream, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки
Бібліографічний опис
Патент №106869 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива вершкового / Поліщук Г. Є., Басс О. О., Бреус Н. М. – u 2015 11034; заявл. 11.11.2015; опубл. 10.05.2016, Бюл. № 9, 2016 р.