Склад морозива молочно-пшеничного з еритритолом (Патент на винахід № 111507)

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Склад морозива молочно-пшеничного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, еритритол, зародки пшениці, цукор, воду. The composition of the ice cream contains milk and wheat dry non-fat milk solids, milk and / or vegetable fat, eritritol, wheat germ, sugar, water.

Опис

Ключові слова

морозиво, молочно-пшеничне, ice cream, dairy and wheat, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент №111507 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива молочно-пшеничного з еритритолом / Поліщук Г. Є., Мартич В. В. – а 2014 05642; заявл. 26.05.2014; опубл. 10.05.2016, Бюл. № 9, 2016 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced