Склад морозива молочно-пшеничного з еритритолом (Патент на винахід № 111507)
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад морозива молочно-пшеничного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, еритритол, зародки пшениці, цукор, воду.
The composition of the ice cream contains milk and wheat dry non-fat milk solids, milk and / or vegetable fat, eritritol, wheat germ, sugar, water.
Опис
Ключові слова
морозиво, молочно-пшеничне, ice cream, dairy and wheat, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент №111507 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива молочно-пшеничного з еритритолом / Поліщук Г. Є., Мартич В. В. – а 2014 05642; заявл. 26.05.2014; опубл. 10.05.2016, Бюл. № 9, 2016 р.