The use of flax products processing in technology sponge cakes functional purpose
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The purpose of our work is to develop sponge cakes functionality. To achieve this task, we considered it appropriate to use in production technology sponge cakes processed flax (linseed meal), as flax is a natural source of ω-3 and ω-6 polyunsaturated fatty acids.
Опис
Ключові слова
функціональні продукти, the functional foods, бісквіти, sponge cakes, льняне борошно, flaxseed flour, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Dorohovych, V. The use of flax products processing in technology sponge cakes functional purpose / V. Dorohovych, А. Abramova // Food Science for Well-being : 8th Central European Сongress on Food, 23-26 May 2016, Kyiv. – K. : NUFT, 2016. – P. 224.