Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглядається сутність поняття конкурентоспроможність продукції, особливості формування і шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості.

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність продукції, харчова промисловість, конкурентоспособность продукции, пищевая промышленность, competitiveness, Food Industry, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Басюк, Т. П. Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості / Т. П. Басюк, Н. В. Чикаленко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції присвяченої 85-річчю кафедри економіки і права та її першому завідувачу професору Птусі М. В., 18-19 листопада 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. – С. 83-85.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced