Сік овочево-фруктовий (Патент на корисну модель №97567)
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сік овочево-фруктовий, що містить пюре буряка столового, який відрізняється тим, що додатково вводять морквяне пюре, журавлиновий сік при наступному співвідношенні компонентів, мас.%:
Пюре буряка столового – 60…30
Пюре морквяне – 35…50
Сік журавлиновий – 5…20.
Vegetable-fruit juice, beet puree, characterized adding сarrot puree, cranberry juice with the following component ratio, wt.%:
Beet puree - 60 ... 30
Carrot puree - 35 ... 50
Cranberry juice - 5 ... 20.
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, сік овочево-фруктовий, пюре буряка столового, морквяне пюре, журавлиновий сік, vegetable-fruit juice, beet puree, carrot puree, cranberry juice
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель 97567 UA МПК A23L 2/02 (2006.01). Сік овочево-фруктовий / Мельник Л. М., Матко С. В., Бессараб О. С., Омельченко Г. М. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201409796 ; заявл. 25.09.2014 ; опубл. 25.03.2015, Бюл. № 6 2015.