До питання вибору робочого органа для подрібнення м’ясної сировини з низькими якісними характеристиками

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Розглянуто проблеми використання і подрібнення м’ясної сировини з різним вмістом грубої з’єднувальної тканини для приготування січених виробів. Наведено ножі для оптимізації процесу подрібнення. The problems of use and chopping raw meat with different content coarse connective tissue preparation products January. An knives for grinding process optimization.

Description

Citation

Топольник В. Г. До питання вибору робочого органу для подрібнення м’ясної сировини з низькими якісними характеристиками / В. Г. Топольник, Н. М. Іванова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського : наук. журн. – Донецьк : ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, 2008. ‒ № 1 (37). ‒ С. 110‒116.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By