Дослідження фізико-хімічних показників обробленого палигорськітом яблучного соку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено фізико-хімічні показники очищеного палигорськітом яблучного соку за підібраними методиками. Встановлено вміст осаду, вуглеводів, розчинних сухих речовин, аскорбінової кислоти, величини кольоровості, титрованої та активної кислотностей в очищеному палигорськітом яблучному соку.

Опис

Ключові слова

фізико-хімічні властивості, яблучний сік, адсорбційне очищення, палигорськіт, физико- химические свойства, яблочный сок, адсорбционная очистка, палыгорскит, physical and chemical properties, apple juice, adsorption cleaning, paligorscit, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Матко, С. В. Дослідження фізико-хімічних показників обробленого палигорськітом яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник // Харчова промисловість. – 2010. – № 9. – С. 70–73.

Зібрання