Дослідження асептичних властивостей палигорськіта при обробленні яблучного соку
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено і обґрунтовано можливість використання природного дисперсного мінерала палигорськіта для зниження мікробіологічного обнасінення при виробництві яблучного соку. Встановлено, що в обробленому соку знижується кількість бактерій і грибів, подовжується тривалість його зберігання в непастеризованому вигляді.
Опис
Ключові слова
мікробіологічне обнасінення, палигорськіт, адсорбція, яблучний сік, мікроорганізми, microbiological seedin, paligorscit, adsorption, apple juice, microorganisms, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Матко, С. В. Дослідження асептичних властивостей палигорськіта при обробленні яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці ОНАХТ. – 2008. – Вип. 34, Т. 2. – С. 29–32.