Адсорбція важких металів із яблучного соку природними мінералами
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджена і обґрунтована адсорбційна спроможність природного дисперсного мінералу палигорськіту щодо важких металів при виробництві яблучного соку. Запропоновані оптимальні технологічні параметри очищення соку від іонів міді, свинцю, кадмію, цинку, ртуті
The adsorption possibility of the natural dispersion mineral paligorscit in relation to the heavy metals at the production of the apple juice is explored. Optimum technological parameters of the cleaning of juice from the ions of copper, lead, cadmium, zinc, mercury is offered
The adsorption possibility of the natural dispersion mineral paligorscit in relation to the heavy metals at the production of the apple juice is explored. Optimum technological parameters of the cleaning of juice from the ions of copper, lead, cadmium, zinc, mercury is offered
Опис
Ключові слова
іони міді, яблучний сік, важкі метали, свинець, ions of copper, heavy metals, ions of copper, cleaning of juice, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Адсорбція важких металів із яблучного соку природними мінералами / С. В. Матко, В. В. Манк, Л. М. Мельник, Н. А. Жестерева // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка. – 2007. - Вип. 58. – С. 208–214.