Показники якості та безпеки фонданів спеціального призначення
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено оцінку якості інноваційних гарячих солодких страв фонданів спеціального призначення та визначено їх безпечність. Estimated quality of an innovative hot desserts fondans for special purpose and determined their safety.
Опис
Ключові слова
гарячі солодкі страви, фондан, целіакія, органолептичні показники, fondant, hot sweet dishes, celiac disease, organoleptic indicators, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Показники якості та безпеки фонданів спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко, І. М. Тернавська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. – Львів : ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького, 2016. – Т. 18, № 2 (68). – С. 134-138.