Спосіб виготовлення макаронних виробів (Патент на корисну модель № 113396)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виготовлення макаронних виробів включає технологічний прийом змішування частини екструдованого кукурудзяного борошна та кукурудзяного борошна тонкого помелу. Потім формують вироби та сушать.
A method of making pasta including technological method of mixing the extruded corn flour and corn flour fine grinding. Then, molded articles, and dried.
Опис
Ключові слова
кукурудзяне борошно, екструдоване борошно, макаронні вироби, спосіб виготовлення, клейстеризація, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, corn flour, extruded flour, pasta, method of making, gelatinization, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент 113396 UA, МПК A23L 7/109 (2016. 01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В. Г., Рожно О. В. – № u 2016 07672 ; заявл. 12. 07.2016 ; опубл. 25.01.2017, Бюл. № 2.