Склад харчової емульсії (Патент на корисну модель № 111423)
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад харчової емульсії містить жирову фазу, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовують казеїнат натрію та емульгатор Естер Твердий-2 (Т-2), а як жирову фазу - кукурудзяну олію.
The composition of food containing fat emulsion phase, water and emulsifier. As used emulsifier emulsifier and sodium caseinate Esther Hard 2 (T-2), and a fat phase - corn oil.
Опис
Бібліографічний опис
Патент 111423 UA, МПК А23С 11/00 (2016.01). Склад харчової емульсії / Поліщук Г. Є., Устименко І. М. – u 2016 04748; заявл. 28.04.2016; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21.