Спосіб отримання харчової емульсії (Патент на корисну модель 111426)

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Спосіб отримання харчової емульсії включає підігрівання купажованої олії, внесення емульгатора, отримання молочно-жирової суміші, емульгування. При цьому як емульгатор застосовують казеїнат натрію та емульгатор "Естер Твердий-2 (Т-2)", який вносять при температурі 65-70 °С, а емульгування здійснюють шляхом двоступеневої гомогенізації, при тиску 9-10 МПа на першому ступені і 2-2,5 МПа - на другому, при температурі 60-65 °С. Method of food emulsion comprising heating oil kupazhovanoyi, making emulsifier obtaining milk fat mixture, emulsification. This is used as an emulsifier and sodium caseinate emulsifier "Esther Hard 2 (T-2)," which is made at a temperature of 65-70 ° C, and emulsification is performed by two-stage homogenization, the pressure of 9.10 MPa in the first stage and 2- 2.5 MPa - the second at a temperature of 60-65 ° C.

Description

Citation

Патент 111426 UA, МПК А23С 11/00 (2016.01). Спосіб отримання харчової емульсії / Поліщук Г. Є., Устименко І. М. – u 2016 04751 ; заявл. 28.04.2016 ; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By