Реологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено реологічні властивості начинок для мафінів на сахарозі та фруктозі. Встановлено, що в’язкість начинки на фруктозі більша, ніж на сахарозі. Це свідчить про доцільність використання фруктози при виробництві драглеподібної начинки дієтичного призначення для маффінів. Investigated the rheological properties of fillings for muffins on sucrose and fructose. It was established that the viscosity of the filling on fructose greater than sucrose. This demonstrates the feasibility of using fructose in the production of gelatinous filling for dietary purposes Muffin.

Опис

Ключові слова

маффіни, цукровий діабет, фруктоза, пюре абрикосове, в’язкість, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, muffins, diabetes, fructose, apricot puree, viscosity

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Реологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінів / А. М. Дорохович, О. В. Горзей // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнародної науково-практичної конференції, 13-17 верес. 2016 р. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – С. 123-124.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced